avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plan releveu gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plan releveu gresit

Buna ziua,

Ce sa intampla cand un geodez a semnat/stampilat un plan releveu al unui imobil care este gresit (80% din pereti nu sunt la locul lor+ exista un perete care nu apare in relevu)?
Cel mai probabil a masurat/semnat/stampilat inainte de executie si nu dupa terminarea lor.

Va multumesc.

Cele bune,
NLM
Cel mai recent răspuns: liviu_navacioiu , utilizator 13:31, 1 Noiembrie 2010
Depinde ce ati intreprins ulterior pe baza acelui releveu.
Acel releveu gresit ma impiedica sa obtin un credit pentru acel imobil.
Pana la urma e o eroare ce trebuie indreptata no matter what.

Pana la urma care-i mai vinovat, geodezul care s-a grabit sa semneze sau constructorul care a facut ce l-a taiat capul la executie?
Parerea mea e ca geodezul este responsabil pentru situatia creata.

Cele bune,
NLM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Releveul nu coincide cu realitatea buna ziua, incerc sa cumpar un apt nou prin credit ipotecar si ... Kaekyllyk Kaekyllyk Buna ziua, incerc sa cumpar un apt nou prin credit ipotecar si am dat peste o problema: in reveleu apare ca ar fi o debara de 1.5 mp si langa un wc de 1.5 mp, ... (vezi toată discuția)
Informare extras carte funciara Ana199000 Ana199000 Buna,am si eu urmatoarea problema.Am cerut o informare extras carte funciara si am observat ca suprafata construita respectiv utila nu este trecuta in ... (vezi toată discuția)
Eroare inscriere in cf cristinax cristinax buna ziua. problema mea este urmatoarea: un apartamente compus din 3 camere este inscris in CF cu 2 camere. cand am constata eroarea (anul trecut), am ... (vezi toată discuția)