avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen grefier la parchet
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen grefier la parchet

As vrea sa stiu in ce consta proba eliminatorie de verificare a cunostintelor pe calculator avand in vedere ca voi participa in curand la un concurs de grefier la parchet de pe langa judecatorie.
In ce consta activitatea grefierului la parchet fata de judecatorie si tribunal .
Astept urgent raspunsuri la intrebarile mele avand in vedere ca voi participa in curand la concurs si nu am terminat SNG-ul
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
violetuta, utilizator

Alte discuții în legătură

Concurs grefier violetuta violetuta As vrea sa stiu in ce consta proba eliminatorie de verificare a cunostintelor pe calculator pentru a participa la un concurs de grefier la parchet si in ce ... (vezi toată discuția)
Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii juridice AlecP AlecP Salutare tuturor! Desi am citit ft mult despre posibilitatea inscrierii la aceasta scoala, am totusi cateva intrebari daca se poate. Eu am studii superioare ... (vezi toată discuția)
Proba eliminatorie la concursul pentru grefier cu studii medii din mai 2013 alina_jauca83 alina_jauca83 buna ziua! stie cineva sa-mi raspunda cum decurge proba eliminatorie la concursul de grefier? adik in ce consta...copiere texte intr-un anumit timp sau cum ... (vezi toată discuția)