avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Proba eliminatorie la concursul pentru grefier cu ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Proba eliminatorie la concursul pentru grefier cu studii medii din mai 2013

buna ziua! stie cineva sa-mi raspunda cum decurge proba eliminatorie la concursul de grefier? adik in ce consta...copiere texte intr-un anumit timp sau cum anume? as vrea sa ma inscriu si eu la concurs dar mi-e frica de proba eliminatorie. dak cineva a participat sau are cunostinta in domeniu, va rog sa ma informati si pe mine!!!:(
Cel mai recent răspuns: Razvan Ditescu , Consilier juridic 09:13, 18 Aprilie 2013
La Curtea de Apel Pitesti, am avut o foaie A4 cu un tabel si 15 cerinte. Trebuia sa reproducem acel tabel si sa raspundem la intrebari, apoi sa imprimam. Cerintele sunau cam asa: scrie cu font garamond; marimea fontului 12; seteaza marginile ...cm; scrie in centrul fiecarei celule... ; cum se recupereaza un fisier sters din greseala; cum cauti un fisier dupa data crearii? etc timp de lucru 25 de minute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii juridice AlecP AlecP Salutare tuturor! Desi am citit ft mult despre posibilitatea inscrierii la aceasta scoala, am totusi cateva intrebari daca se poate. Eu am studii superioare ... (vezi toată discuția)
Fise post Karmin Karmin Rugaminte: daca ma poate ajuta cineva cu fisa post pentru economist si pentru tehnician service as fi recunoscatoare. Multumiri anticipate ... (vezi toată discuția)
Ce mi se poate intampla pentru ca am instalat programe si jocuri fara licenta? vladymir vladymir Va salut. Am urmatoarea problema si am nevoie de cateva sfaturi daca ma puteti ajuta: Am un unchi caruia ii mai duceam din cand in cand filne/jocuri plus ... (vezi toată discuția)