Am mai povestit candva dar revin acum cu povestea pe scurt si cu urmarea
Deci prin aprilie 2007 primesc o amenda contraventionala si 6 pcte penalizare.
Contest, fireste iar prin septembrie se respinge pe fond
Fac recurs si odata cu recursul ridic exceptia de neconstitutionalitate a mai multor art care n-au mai fost declarate neconstitutionale si sunt in legatura cu cauza.
In noiembrie se judeca recursul si....respinge recursul ca nefondat. Punct
In 48 de ore de la pronuntare, fac recurs la incheierea (care nu exista) prin care s-a dispus nesesizarea CC si de atunci nimic.
Azi primesc citatie de la C de Apel pentru sfarsitul lui aprilie (eu stiam ca acest recurs se judeca in tm de 3 zile - cel putin asa scrie la L 47/1992 care inca nu s-a modificat)
Bun, sa-mi zica si mie cineva de cand incep sa curga cele 6 puncte?:D
Ca instanta de recurs nu a suspendat cauza asa cum inca mai cere aceeasi L 47/1992 ci a pronuntat o hot definitiva si irevocabila.
Mentioneaza ceva decizia Curtii referitoare la trimiterea la CC?
S-ar putea sa ai recurs la recurs... adica incheierea finala se ataca odeta cu fondul... adica tu ai cam facut recurs la recurs... asta daca nu spune nimic referitor la exceptia invocata de tine, termen etc...
Oricum, nu mi-e prea clar. Cum ai ridicat exceptia de nu te-a auzit nimeni? De multe ori depinde si de modalitatea in care sustii un punct de vedere, nu numai de faptul ca esti indreptatit ori ba...:(
am ridicat-o si motivat-o pe 6 pagini
decizia a fost pronuntata in oct, eu am facut recurs la incheiere (asa l-am si intitutlat) in 48 de ore ca asa zice L 47
C de Apel a fost sesizata in ianuarie si da termen la sf lui aprilie
unde sunt cele 3 zile in care se judeca recursul?