avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetare dupa condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetare dupa condamnare

Eu am fost condamnat cu suspendare in anul 2005 pentru inselaciune art 215 (toate punctele ) evaziune fiscala etc. Am fost condamnat cu suspendare. In perioada 2005 2010 nu am mai facut nimica si nici macar suspect sau anchetat nu am fost adica am fost cuminte. Acuma au venit doi politisti sa dau o declaratie despre u firma din 2004-2005 dinainte de condamnarea mea. Am doua nelamuriri.
1 Este vb tot de inselaciune.Eu mai pot fi condamnat sau anchetat ptr aceiasi fapta ???
In acest caz devin recidivist??? desi eu in acesti ani am cautat sa imi refac viata?
ar trebui mai multe detalii , dar poti sa citesti singur art 121 , 122 si următoarele din codul penal.
scuze.....am vrut sa spun despre o firma in care el a zis ca au fost date declaratii care sustin ca am fost si eu implicat. Vreau sa stiu si eu daca intradevar pot fi judecat ptr doua persoane care dau declaratii impotriva mea. Ca acuma vorbind sincer eu chiar nu am avut nici o legatura cu firma respectiva.
pentru aceeasi fapta nu mai puteti fi condamnat.
Trebuie vazut exact despre ce este vorba. Recidivist nu aveti cum sa fiti, pentru ca recidiva implica in principiu o fapta dupa condamnare! Daca sunt probe impotriva dvs cu siguranta veti fi cercetat! Probabil politistii pleaca de la premisa ca daca tot ati mai fos implicat in asa ceva.... nu sunteti strain de situatie! Ar trebui sa va angajati un avocat care sa se ocupe de cazul dvs!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Da, trebuie sa consultati un avocat intrucat desi nu sunteti recidivist se poate intampla orice.
Si daca sunteti nevinovat dar exista probe in acuzare ati putea avea probleme...

Alte discuții în legătură

Am scapat ......sau nu???? asta-i intreberea menumoruth menumoruth Acum 8 luni de zile un grup de prieteni de-ai mei au fost arestati de diicot invinuiti de Iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat si de ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava cu pierderea unui organ. nija_val nija_val o persoana mi-a dat cu piciorul in testicule intentionat fara motiv si am avut nevoie de operatie,iar unul din testicule a trebuit sa mi-l extirpeze din cauza ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat si flagrant annaanna annaanna Buna ziua Pot primi pedeapsa cu suspendare in cazul in care sunt cercetat pentru conducere cu permisul supendat si flagrant pentru dare de mita unui ... (vezi toată discuția)