avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cerere legi privind responsabilitatile educationale ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cerere legi privind responsabilitatile educationale ale posturilor private si publice

Ce reglementări legislative actuale exista in România (şi in alte locuri) privind responsabilităţile educaţionale ale posturilor private si publice?
Doresc numar de legi etc, pentru a ma informa.
Cel mai recent răspuns: ELENADYS , utilizator 22:48, 1 Noiembrie 2010
va referiti la tv si radio?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv este obligatorie? mareleandrei mareleandrei Buna ziua. Am primit o Notificare de plata taxa TV cu sume restante din 2011 data infiintarii (50 ron/luna). Avem un SRL, cu activitate prestari servicii. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pe factura de electricitate instiintare finala!!! duminica_ionutz duminica_ionutz Buna seara, doar ce am primit o notificare din partea companiei de energie electrica prin care ma instiinteaza ca imi vor intrerupe furnizarea de energie ... (vezi toată discuția)
Tv satellite in ue, televiziune transfrontaliera, acorduri internationale Costi BIOLAN Costi BIOLAN Ma intereseaza daca Autorizatia de retransmisie a posturilor TV romanesti data de ANCOM (in acord cu Directivele CEE si UIT) permite unui distribuitor prin ... (vezi toată discuția)