O firma s-a pomenit cu poprire pe conturile din banca si trezorerie pentru suma de 29.000 lei neachitata la bugetul statului. In acest caz, dupa cum se stie, orice banut intra in conturi il ,,papa" statul, firma respectiva nemaiavand cum si ce bani sa ruleze pentru a-si desfasura activitatea, pt. a achita din datorii, tinand cont ca nu exista reavointa din partea ei de a plati, dar s-au inmultit penalizarile care sunt mai mari decat debitul.
Ce sfaturi imi puteti da? pentru ca s-ar ivi niste oportunitati de a face bani dar daca mi-i ia statul, in cazul de fata?
Este si asta o idee buna dar cum naiba chiar acum cand mi-au blocat finantele contul de la Trezorerie, au aparut contracte cu anumite institutii publice(mici), ori astea nu-mi pot achita decat in Trezorerie, ori asta e a statului in orice localitate.
Cu banca pot sa rezolv pentru srl-uri dar pentru institutii publice, cum?
Nu am nicio idee, ele nici macar cash nu pot achita.
E o situatie mai delicata.
Ieri cand m-am dus la Trezorerie sa incasez niste bani, m-am trezit cu banii luati, eu nestiind ca mi s-au blocat conturile, nu am primit nicio adresa de la AFP.
Penalizarile se strang in cotninuare pentru sumele neachitate.
La Trezorerie nu se permite transferul in cont comercial daca apareti cu datorii in fisa sintetica.
Blocare cont
ContSters109653
Exista o suma minima de la care AFP ( MEF) pot bloca contul unei persoane juridice ? Contul PJ poate fi blocat si pentru 1 leu ?
VA INTREB PT CA AM CAZ DE ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de fisc
angel_june
Buna seara,astazi am fost sa depun ceva mai multi banuti in contul firmei mele si dupa ce am terminat de efectuat tranzactia,am fost anuntata ca nu pot efectua ... (vezi toată discuția)