In cate zile o filiala locala a AJOFM are obligatia de a elibera o carte de munca retinuta pentru a se opera in ea sfarsitul perioadei de somaj?
Va rog sa ma ajutati deoarece liderul aestei filiale din CAMPULUNG MUSCEL a facut mentiunea ca acest lucru poate dura 2 luni calendaristice,fapt ce m-a determinat sa pun sub semnul intrebarii legalitatea acestei decizii.
Va multumesc anticipat!
Nu exista reglementat asa ceva .. in general, dureaza cateva zile pana la eliberarea carnetului de munca de catre AJOFM.
Depuneti o cerere in acest sens si in acest caz sunt obligati sa va raspunda in termen de 30 de zile ... puteti depune o sesizare la Ministerul Muncii sau la ANOFM.
Angajare din somaj
Vioreld
buna dimineata. vreau si eu sa stiu care este procedura pentru un somer care urmeaza a fi angajat pe perioada determinata (se anunta AJOFM pentru suspendarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj
peugen68
Buna ziua, am o mare problema. Din data de 25 martie sunt in concediu medical fiind internata si operata. Pe data de 31 martie mi-a expirat contractul ... (vezi toată discuția)