avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cate zile o filiala locala a AJOFM are obligatia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cate zile o filiala locala a AJOFM are obligatia de a elibera o carte de munca retinuta pentru a se opera in ea sfarsitul perioadei de somaj?

In cate zile o filiala locala a AJOFM are obligatia de a elibera o carte de munca retinuta pentru a se opera in ea sfarsitul perioadei de somaj?
Va rog sa ma ajutati deoarece liderul aestei filiale din CAMPULUNG MUSCEL a facut mentiunea ca acest lucru poate dura 2 luni calendaristice,fapt ce m-a determinat sa pun sub semnul intrebarii legalitatea acestei decizii.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: chingaru marian , utilizator 21:33, 2 Noiembrie 2010
Nu exista reglementat asa ceva .. in general, dureaza cateva zile pana la eliberarea carnetului de munca de catre AJOFM.
Depuneti o cerere in acest sens si in acest caz sunt obligati sa va raspunda in termen de 30 de zile ... puteti depune o sesizare la Ministerul Muncii sau la ANOFM.
multumesc frumos pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj Vioreld Vioreld buna dimineata. vreau si eu sa stiu care este procedura pentru un somer care urmeaza a fi angajat pe perioada determinata (se anunta AJOFM pentru suspendarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj peugen68 peugen68 Buna ziua, am o mare problema. Din data de 25 martie sunt in concediu medical fiind internata si operata. Pe data de 31 martie mi-a expirat contractul ... (vezi toată discuția)
Ln vederea obtinerii indemnizatiei de somaj, vechimea in munca, conditionata de declaratie - (anexa 14) paula2012 paula2012 Buna ziua, in urma incetarii contractului de munca, mi s-au eliberat documentele necesare, de catre angajator, in vederea intrarii in somaj. Fac mentiunea ... (vezi toată discuția)