avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision risc

Buna seara tuturor.M-am adresat in scris catre o banca solicitand eliminarea comisionului de risc la un credit in derulare.Au trecut cele 30 zile ca termen legal pt.a primii un raspuns din partea bancii si nu s-a intamplat nimic.Stiu ca sunt multe dispute pe oug.50/2010 dar normal era sa primesc un raspuns scris.Trebuie sa mai revin cu o alta solicitare scrisa catre banca ? sa ma adresez ANPC sau sau sa actionez banca in judecata ?Multumiri anticipate pt cei care au timp si doresc sa ma lamureasca .
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 12:41, 2 Noiembrie 2010
in contractul dvs este reglementat explicit comisionul de risc?
ati putea reveni cu o solicitare la banca, iar ulterior sa va adresat ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliminare comision de risc din credit ipotecar emilia iuga emilia iuga Am contractat in anul 2008 un credit ipotecar, pe 25 de ani, in franci elvetieni. Cand am studiat contractul de credit si desfasuratorul ratelor am observat ca ... (vezi toată discuția)
Comision risc inclus in comisionul de administrare danalazarica danalazarica Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la BCR.Comisionul de risc a fost inclus in comisionul de administrare.Nu am semnat niciun act aditional care sa ... (vezi toată discuția)
Clarificare plata comisioane bancare mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Va supun atentiei situatia urmatoare solictand un sfat pertinent: in anul 2009 am contractat un credit ,, Prima Casa,, in euro la BRD, in ... (vezi toată discuția)