avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... USCATORIE DE BLOC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

USCATORIE DE BLOC

am cumparat un spatiu ( destinatia uscatorie ) de la locatari din scara pentru care am platit o suma de bani folosita la reparatul acoperisului( EXISTA CHITANTA LA ASOCIATIE).
o familie dintre locatari are apartamentul girat la banca.
INTREBAREA E?
cota parte atribuita familiei respective poate influienta finalizarea actelor la notar pe numele meu, intabulare , extras CF
VA MULTUMESC DIN SUFLET
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:25, 1 Noiembrie 2010
La momentul achizitiei spatiului ati beneficiat de acordul in scris al tuturor proprietarilor ?
DA
raspunsul se poate afla din acel contract de imprumut. in cel mai nefericit caz, va trebuie (vecinului) acordul bancii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare spatiu comun din bloc. florian575 florian575 Va rog sa- mi dati un sfat despre pasii pe care trebuie sa- i urmez pentru a cumpara uscatoria de deasupra apartamentului meu. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Cum se verifica daca e intabulata o propritate comuna pe cote parti ? spiridus spiridus Buna seara, Daca o proprietate comuna s-a vandut si este intabulata in CF, aici vor fi doar cotele cumparata intabulate sau toata proprietatea ? De exemplu ... (vezi toată discuția)
Spatiu uscatorie o_l o_l am incercat sa scriu un mesaj si vad ca nu mi-a reusit scuze voiam sa spun ca de putin timp sediul asociatiei s-a mutat intr-o uscatorie de la o scara ce ... (vezi toată discuția)