avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii situatii de lucrari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

situatii de lucrari

situatiile de lucrari incheiate in urma unei prestari de serviciu in silvicultura sunt documente tehnice sau sunt documente justificative ce se inregistreaza in contabilitate?
Cel mai recent răspuns: elenna_04 , utilizator 14:43, 2 Noiembrie 2010
sunt documente justificative pt prestarea serviciului si trebuiesc anexate la factura de servicii. nu se pot inregistra in contabilitate dar servesc ca o justificare fiscala a cheltuielilor deduse in baza facturii emise de furnizor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru orice contract de furnizare sau prestare servicii trebuie intocmit un proces-verbal de receptie? Raluca Maria Raluca Maria Buna ziua! Fiind vorba de o institutie publica, pentru orice contract de furnizare sau prestare servicii trebuie intocmit un proces-verbal de receptie, chiar ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile BOTTYCELLY BOTTYCELLY O societate comerciala are incheiate contracte de prestari servicii de paza cu societati aflate in reorganizare sau lichidare. Conform contractelor incheiate, ... (vezi toată discuția)
Facturare venituri din alta perioada anca_stan anca_stan Buna ziua. La luna septembrie 2015 trebuie sa intocmesc o factura care are ca obiect prestatii efectuate in perioada ianuarie-iunie 2015. Cum procedez cu ... (vezi toată discuția)