avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare automobil in Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare automobil in Bulgaria

Salutari,
Am urmatoarea problema: am cumparat o masina din germania, si in baza unei procuri am facut contractu de vanzare cump pe numele unui bulgar (neam cu mine) cand am fost sa fac numerele de toll, in talon nu au vrut sa treaca numele lui ci al meu. Acum vreau sa o inmatriculez in Bulgaria, dar din cate am aflat bulgarii nu vor sa o inmatriculeze pe numele lui (chiar daca contractul e pe numele lui) pt ca in talon apare numele meu, intrebarea e... ce e de facut? cum se poate inmatricula? e valabil contractul initial? se poate face un alt contract de vanzare pe numele bulgarului acolo daca masina nu e inmatriculata la ei?
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2010
sandryn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 23:13, 1 Noiembrie 2010
N+are nicio importanta pe numele cui e talonul . Numerele de zoll se fac intotdeauna pe numele celui care conduce masina acasa din Germania. fara nicio legatura cu proprietarul masinii. Mergeti cu ea in Bulgaria , si stiu ei ce au de facut acolo , nu va faceti griji.. Este bine ca ati facut cv pe numele bulgarului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu masina inmatriculata in bulgaria alyna22 alyna22 Am masina inmatriculata in Bulgaria cumparata de la un roman.Mai exact procura este pe numele celui de la care am cumparat-o .As vrea sa stiu daca pot iesi din ... (vezi toată discuția)
Accident rutier problema constatare daune RaMiZ RaMiZ Buna ziua Am o masina adusa din bulgaria cu numere de bulgaria itp asigurare toate actele pe bulgaria valabile pana in luna decembrie a fost obtinuta procura ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism sava sebastian sava sebastian Am o mare nedumerire,fata de inmatricularea unei masini ,am cumparat masina din germania,am un contract cv,intre o firma din Romania si un autohaus,iar acesta ... (vezi toată discuția)