avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Iesire din tara cu masina inmatriculata in Bulgaria
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Iesire din tara cu masina inmatriculata in Bulgaria

Am masina inmatriculata in Bulgaria cumparata de la un roman.Mai exact procura este pe numele celui de la care am cumparat-o .As vrea sa stiu daca pot iesi din tara cu masina fara sa merg in Bulgaria sa schimb procura(nu l cunosc pe bulgar).Am contract de vanzare-cumparare incheiat la notar intre mine si cel de la care am cumparat-o.
Cel mai recent răspuns: alyna22 , utilizator 19:34, 12 Noiembrie 2010
Poate ar trebui sa fie mai explicita, eu personal nu am inteles care-i treaba cu procura. Pe numele cui este talonul - adica cine e proprietarul masinii?
Ultima modificare: Vineri, 12 Noiembrie 2010
MIXAM, utilizator
talonul este pe numele bulgarului iar procura este pentru romanul de la care am cumparat masina .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procura bulgaria, posibil??!!! freeusernet freeusernet Buna ziua , am o problema legata de o masina inmatriculata in bulgaria , sper ca cineva sa ma lamureasca pt ca cei de la politie nu cred ca o pot face ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara, cu autoturismul inscris pe vechiul proprietar cvs cvs Buna ziua, Se poate iesi din tara, in UE, cu autoturismul cumparat recent (second hand inscris in tara), fara sa fie trecuta pe numele meu in talon si fara ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare masina alex67jjy alex67jjy Am cumparat o masina de la un cunoscut..masina este momentan inscrisa in bulgaria cu actele expirate,din cauza ca bulgari au bagat impozitu in asigurare masina ... (vezi toată discuția)