avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 247/2005???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 247/2005???

Cunoaste cineva ceva jurisprudenta a instantelor superioare in privinta scoaterii temporare din circuitul civil conform Titlului I Art I pct 50 legii 247/2005 (prin care este adaugat un nou alin la art 20 al Legii nr.10/2001) si eventual raportul cu art 4 al titlului 10 al aceleiasi legi?
Cel mai recent răspuns: JH , utilizator 09:07, 10 Februarie 2008
In ce sens?
incearca pe site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, www.scj.ro.
Am incercat, din pacate sau folosesc eu prost masina de cautare de acolo, sau e intr-adevar foarte proasta, pentru de fiecare data imi da cateva mii de dosare (3-5.000) Am frunzarit destule din ele de fiecare data, da`nici unul nu avea nici cea mai mica legatura cu ceea ce voiam eu... Ma gandesc ca este posibil sa fie putine cauze in materie care sa fie ajuns la csj, pentru ca legea 247 a intrat in vigoare acum mai putin de 3 ani...
Din pacate, se pare ca nici pe aici nu dau persoane care sa fie avut experiente de acest gen...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 247/2005??? JH JH Cunoaste cineva ceva jurisprudenta a instantelor superioare in privinta scoaterii temporare din circuitul civil conform Titlului I Art I pct 50 legii 247/2005 ... (vezi toată discuția)
Ril admis themis themis ICCJ s-a pronuntat, prin Decizia nr.27/2011, in sensul ca: [i]Acţiunile în acordarea de despăgubiri băneşti pentru imobilele preluate abuziv, imposibil ... (vezi toată discuția)
Anrp si sentinta investita cu formula executorie nucu$ nucu$ Respectuoase salutari comunitatii! Apelez la Dvs. cu urmatoarea intrebare: Cat efect poate avea privind celeritatea , daca in dosarul de despagubire (cu ... (vezi toată discuția)