avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cese poate intampla?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cese poate intampla?

Am sustras bunuri in valoare de 28 ron dintr-un supermarket ,m-au prins cei de la paza,mi-au facut proces verbal,am achitat produsele.Mentionez ca nu am dat buletinul,dar numele l-am spus corect,si m-au mai intrebat cand am platit la o casa speciala,CNP(nu l-am stiut),mi-au cerut anul nasterii.L-am dat corect.Nu au chemat politia desi mi-au spus la inceput cavoi pleca cu politia de acolo.:(.Nu am cazier.)ce se poate intampla?????nu am platit decat produsele sustrase nu si vreo amenda????!!!!!am nevoie de un raspuns,sunt fffffffffffffff stresata.Recunosc,ca m-am purtat ok,am recunoscut vina din prima. multumesc:(:stunned:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:46, 2 Noiembrie 2010
daca nu au chemat politia, poate au renuntat sa faca plangere.
daca va fac plangere, posibil sa scapati cu amenda administrativa, avand in vedere suma si ca prejudiciul s-a recuperat, ca nu aveti antecedente penale..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin :( Turby Turby Aproximativ acum o luna, am furat dintr`un magazin niste tampenii si am fost prins. A venit politia si mi`au luat declaratii in urma carora am primit o citatie ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Furt supermarchet myanna myanna azi o colega a furat un ruj in valoare de 28 roni dintr-un supermarchet si a fost prinsa de agenti de paza datorita camerelor si dusa la cabina . i sa facut ... (vezi toată discuția)