avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt supermarchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt supermarchet

azi o colega a furat un ruj in valoare de 28 roni dintr-un supermarchet si a fost prinsa de agenti de paza datorita camerelor si dusa la cabina . i sa facut proces verbal de catre un agent sef probabil al magazinului si apoi a intrebato daca vrea sa plateasca rujul , l-a platit si i-au dat drumul. in documentul complectat la magazin ia cerut doar numele si adresa fara cnp sau fara macar sa ii ceara vreun act de identitate . au spus ca o iarta de data asta . politia nu a fost chiemata la complectarea acelui document a fost de fata doar seful acela de paza si un agent . ce poate sa pateasca ?
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 16:14, 10 Februarie 2015
Daca seful de magazin nu a chemat politia si nu a facut plangere pt. furt, iar prejudiciul a fost recuperat, prin plata produsului sustras, probabil ca nu va fi trasa la raspundere. Ar trebui sa fie o lectie, a doua oara s-ar putea sa nu mai fie atat de "norocoasa"...
Ultima modificare: Marți, 10 Februarie 2015
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt monicalove monicalove Am o mare rugaminte. Mi-as dori sa ma lamuriti cu ceva. Aproximativ acum 2 luni am furat dintrun supermarket, am fost prinsa de agentii de paza, apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara, mama mea a facut o prostie, de fapt mai multe! a furat ... Kail Kail Buna seara, Mama mea a facut o prostie, defapt mai multe! A furat 2 rujuri dintr un magazin comercial si a fost prinsa. Una dintre problemele este ca ea in ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)