avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

Am o mare rugaminte. Mi-as dori sa ma lamuriti cu ceva.
Aproximativ acum 2 luni am furat dintrun supermarket, am fost prinsa de agentii de paza, apoi am fost dusa intro camera in care am fost perchezitionata, am dat obiectele furate inapoi, am dat o declaratie, iar apoi cei de la supermarchet au chemat politia. La politie am dat o declaratie mi s-au luat amprentele si mi-au facut poza. Eu sunt minora am 17 ani. ce pot pati in acesc caz???
Va rog sa imi raspundeti, imi este foarte teama.
Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 16:10, 1 Mai 2011
Chiar daca ati restituit obiectele furate (asta inseamna ca s-a rezolvat latura civila a procesului penal), dar fapta va ramane in sarcina d-voastra cu cosecintele de circumstante "atenuante sau agravante"aceasta in functie de persoana. O sa suferiti o condamnare pentru furt.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt dragonu1985 dragonu1985 am furat intro noapte cu inca doi prieteni cam 5 brazi gata taiati dintrun parchet dupa care nea prins politia la ora 3 50 dimineata eram cu o dubita care ... (vezi toată discuția)
Furt calificat? denisa123 denisa123 Buna ziua! Am si eu un prieten care are urmatoarea problema: a furat dintr-un atelier niste fier vechi, l-a dus la un centru de fier vechi si l-a vandut, ... (vezi toată discuția)
Am furat si regret enorm starshine starshine buna..am facut o fapta rusinoasa de care regret enorm...am furat lucruri minore din magazine kaufland dm si lidl de mai multe ori...am furat un lucru de la ... (vezi toată discuția)