Buna seara,
Mama mea a facut o prostie, defapt mai multe! A furat 2 rujuri dintr un magazin comercial si a fost prinsa. Una dintre problemele este ca ea in timp a mai luat cate ceva din acel magazin doar ca fara sa fie prinsa. Desi are bani pt a isi cumpara produse cosmetice, cheltuia multi bani pe.produsele alimentare asa ca isi insusea cate ceva. Ei bine dupa cum ziceam ultima oara se pare ca a fost prinsa de agentii de la paza, care cred ca au chemat politia, ea probabil a negat, nu am idee ce s a intamplat acolo, stiu doar ca a primit o palma de la unul din agentii de paza si ca i s a zis ca o sa primeasca citatie pe adresa din buletin. Nu stiu ce s a intamplat acolo fiindca nu mi a povestit mare lucru. Intrebarea mea este oare ce urmeaza, se vor verifica camerele? Se poate sa se uite si sa vada ca ea a mai facut asta? Palma primita de la agent nu are repercusiuni? Nu are antecedente penale sau cazier. Nu stiu daca a platit sau nu rujurile cred ca sigur au ramas acolo.
Mulțumesc anticipat pt orice raspuns.
Sunt fapte distincte respectiv furtul savarsit de mama dv si forma agresiva de manifestare din partea agentului de paza
Atat timp cat a fost solicitata politia insemna ca a fost reclamat furtul de produse,respectiv s-a inctocmit dosar
Pentru dovedirea acuzelor de furt ,se vor analiza datele stocate de sistemul de supraveghere