avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendare activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendare activitate

buna. eu mi am suspendat activitatea la magazi acum 4 luni, tot mereu trebuie sa depun bilantul pe 0 ? si daca nu depun bilantul? sa nu mai platesc si contabila degeaba,oricum nu mai redeschid afacerea, si poate plec si din tara, si nu mai are cine sa tot depuna cate ceva...dupa 3 ani, se inchide, nu?
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 10:27, 2 Noiembrie 2010
Cu actele de la reg.comertului mergi la finante si mai faci si acolo o serie de cereri si alte alea, apoi tr.depus bilant la sf. de an si decl 101 pentru impozit pe profit pana la data suspendarii.
pai eu am hotarare judecatoreasca de suspendare de activitate. contabila imi depune in fiecare 3 luni bilantul... ce alte acte? ce profit? eu am inchis ca nu mi a mers magazinul...5 ani fara profit. nu mai vreau sa cheltui bani cu ceva ce nu mai functioneaza. eu plec anul viitor, in Canada... contabila daca vrea depune inca 2 ani bilantul pe 0, daca nu vrea... asta e. eu nu vin din canada ca sa fac radierea.... sau o las pe mama mea de 72 de ani,sa umble cu actele?
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2010
bandi2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma bandi2 bandi2 buna, vreau sa intreb,am suspendat activitatea la magazin,acum 5 luni...si nu mai vreau sa deschid niciodata... contabila depune bilantul pe 0 cind trebuie... ... (vezi toată discuția)
Radiere srl bandi2 bandi2 buna,eu am avut un magazin mic,l am inchis acum 2 animam obtinut si regimul derogatoriu,nu mai sant dator la finante.dar vreau sa stiu,,,eu plec in canada,,, ... (vezi toată discuția)
Srl in perioada de suspendare bestb bestb Bun gasit dragilor! Voiam sa va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. O srl vrea sa suspende activitatea pe o perioada de 3 ani incepand cu 01.01.2010. In ... (vezi toată discuția)