avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua

Am avut 0.44 in aerul expirat si 0.65 in sange.Ce mi se intampla?? multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Pitiku87 , utilizator 19:01, 5 Noiembrie 2010
stati 3 luni fara permis
Aveti posibilitatea sa solicitati recalcularea alcoolemiei
Nu mai aveti ce recalcula, indiferent cat va iesi, tot contraventie este.
Sa fiti multumit ca nu ati avut in sange peste 0,80, pentru ca era infractiune.
Orice recalculare veti face, zero tot nu va iesi, dar veti cheltui niste bani degeaba.
Va multumesc pentru raspuns...Au trecut cele 90 de zile,am platit amenda si cand am fost la ipj Ilfov sa imi ridic permisul mi-au spus ca am dosar la procuror.Cineva mi-a spus ca trebuie sa imi vina o hartie cu neinceperea urmaririi penale dupa care pot sa imi iau permisul.Asa este? Va multumesc mult
In mod normal, nu mai avea ce sa caute dosarul la parchet, pentru ca alcoolemia pe care o aveati nu era pentru infractiune, ci era la contraventie.
In orice caz, procurorul va da NUP si va veti lua carnetul, dar acum trebuie sa asteptati rezolutia lui.
Daca politia va vrea sa va suspende carnetul pe 90 de zile, deoarece ati ispasit deja pedeapsa, va trebui sa va dea carnetul fara probleme.

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Pitiku87 Pitiku87 Am permisul de conducere suspendat din data de 31 iulie pe 3 luni pt alcoolemie:0.44 in aer si 0.65 in sange,am inteles ca trebuie sa imi vina acasa o hartie ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.67 in aerul expirat adib1984 adib1984 Buna ziua, Am fost depistat cu o alcoolemie de 0,67 in aerul expirat.Dupa aceasta mi s au recolatat doua probe biologice la care inca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie, declarații la începerea urmăririi penale. la ce să mă aștept, ce trebuie să declar? nikeni nikeni Buna ziua. Am avut alcoolemie in sange 0.85 iar peste o ora 0.65. Am fost acum sunat si informat ca mi-a inceput urmarirea penala si s-a dispus recalcularea si ... (vezi toată discuția)