avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Am permisul de conducere suspendat din data de 31 iulie pe 3 luni pt alcoolemie:0.44 in aer si 0.65 in sange,am inteles ca trebuie sa imi vina acasa o hartie cu Neinceperea Urmariri Penale ca sa imi pot ridica permisul.Cat mai trebuie sa astept?? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Pitiku87 , utilizator 11:57, 2 Ianuarie 2011
termenul de 3 luni curge din pacate de la momentul solutionarii dosarului la Parchet si nu de la producerea accidentului. Pana la solutionarea dosarului puteti circula pe dovada ce trebuie reinnoita in fiecare luna. Dosarul ar fi trebuit solutionat pana acum...va puteti duce la Parchet sa solicitati informatii in legatura cu ancheta. E posibil ca ei sa fi trimis la adresa dumneavoastra solutia, iar dumneavoastra nu ati primit-o.
Formulati o cerere la parchet prin care solicitati urgentarea cercetarilor
si sa vi se comunice stadiul cercetarilor in dosarul dvs!
Ati inteles gresit.
NUP se da de Parchet n cazul in care ati fost cercetat penal, adica ati avut o alcoolemie peste 80%.
In cazul dvs., este simpla contraventie, nu infractiune, deci nu are ce cauta parchetul in acest caz.
Dupa trecerea perioadei de suspendare, va prezentati la politie si solicitati restituirea carnetului de conducere.
Am dat doar o singura proba de sange,mai trebuia si a doua?nu cred..multumesc
Am uitat sa scriu..am fost la ipj ilfov cu amenda platita..tot tot...si mi-au zis k nu imi da permisu k am dosar...nu mai stiu ce sa cred...

Alte discuții în legătură

Buna ziua Pitiku87 Pitiku87 Am avut 0.44 in aerul expirat si 0.65 in sange.Ce mi se intampla?? multumesc mult. (vezi toată discuția)
Am fost prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului dragutzpgh dragutzpgh buna ziua am si eu o rugaminte sa imi explice si mie in legatura cu permisele Am permis cat. B si am fost prins conducind cu o alcolemie de 0,59 aer si o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie 0,45 in aerul expirat Dragos20 Dragos20 as vrea sa ma lamuriti cu o problema va rog.am fost prins acum 1 luna de Politia Rutiera si mi-a iesit 0,45 in aerul expirat , iar la snage 0,70.Mi s-a retinut ... (vezi toată discuția)