avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Blocurile Gemene
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Blocurile Gemene

Buna ziua,
Sunt proprietar in blocul din IC Bratianu care a intrat in consolidare iar in momentul de fata , dupa repartitia primita de la Primarie intr-unul din Blocurile Gemene, sunt ,,chirias''(adica platesc lunar Primariei 10% din venitul meu).
Suntem intr-o situatie deplorabila , disperata chiar.Am facut reclamatii catre D_na Ivanoiu care se ocupa de aceste blocuri, i-am dat la ziar , am chemat televiziunea si inca aceasta D-na nu are bunul simt sa miste ceva in sensul de a ne putea crea niste conditii omenesti.
Precizez ca nu exista lift dat in functiune, ghena este infundata de constructorii care au lucrat acolo, caldura , apa calda , gaze si nici lumina nu exista in acele blocuri.
Va rugam mult sa ne ajutati sa-i dam in judecata, pentru ca vad ca altfel nu se mai misca nimic in tara asta.
Mentionez ca in acele blocuri sunt locatari veniti din 3-4 blocuri intrate in consolidare, deci nu ne putem identifica ca si asociatie .
Multumiri si deosebit respect tuturor care ne vor ajuta


Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:45, 3 Noiembrie 2010
Organizati-va intr-o asociatie de proprietari. Daca aveti ceva venituri (antene pe bloc sau alte posibilitati) ati putea face asta. Daca nu, aderati la o asociatie existenta. Este mai usor sa lucrati cu primaria astfel.
Blocurile respective nu au facut parte vreodata din vreo asociatie ? Si daca au facut parte, de ce nu mai sunt in acea asociatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabluri telefonie,internet,cablu roxanutza90 roxanutza90 buna ziua,am si eu o nelamurire. o firma de telefonie ,internet,cablu au montat pe peretele apartamentului meu langa balcon niste fire(echipament) sau ce ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de spatiul unde se plateste intretinerea din bloc alinbara alinbara Buna seara! La subsolul blocului construit in 2010 exista o incapere unde care este folosita de asociatia de proprietari pentru depozitarea de materiale si ... (vezi toată discuția)
Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)