Buna ziua,
Sunt proprietar in blocul din IC Bratianu care a intrat in consolidare iar in momentul de fata , dupa repartitia primita de la Primarie intr-unul din Blocurile Gemene, sunt ,,chirias''(adica platesc lunar Primariei 10% din venitul meu).
Suntem intr-o situatie deplorabila , disperata chiar.Am facut reclamatii catre D_na Ivanoiu care se ocupa de aceste blocuri, i-am dat la ziar , am chemat televiziunea si inca aceasta D-na nu are bunul simt sa miste ceva in sensul de a ne putea crea niste conditii omenesti.
Precizez ca nu exista lift dat in functiune, ghena este infundata de constructorii care au lucrat acolo, caldura , apa calda , gaze si nici lumina nu exista in acele blocuri.
Va rugam mult sa ne ajutati sa-i dam in judecata, pentru ca vad ca altfel nu se mai misca nimic in tara asta.
Mentionez ca in acele blocuri sunt locatari veniti din 3-4 blocuri intrate in consolidare, deci nu ne putem identifica ca si asociatie .
Multumiri si deosebit respect tuturor care ne vor ajuta
Organizati-va intr-o asociatie de proprietari. Daca aveti ceva venituri (antene pe bloc sau alte posibilitati) ati putea face asta. Daca nu, aderati la o asociatie existenta. Este mai usor sa lucrati cu primaria astfel.
Blocurile respective nu au facut parte vreodata din vreo asociatie ? Si daca au facut parte, de ce nu mai sunt in acea asociatie ?