avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul medical in timpul contractului pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul medical in timpul contractului pe perioada determinata

buna ziua . sunt angajata intr-un spital cu contract de munca pe perioada determinata pana la data de 19 aprilie 2010. mentionez ca sunt pe acest post din martie 2007( titularul postului se afla in concediu fara plata). momentan ma aflu in concediu medical deoarece am avut un avort spontan la 5 luni de sarcina. concediul il am de la data de 01.10.2010 pana pe data de 21.11.2010. intre timp a fost angajat pe postul meu alt temporar. am dreptul sa ma intorc pe post chiar daca am contractul suspendat din cauza concediului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 7 Noiembrie 2010
cu siguranta.contractul e suspendat doar pe perioada concediului medical.cand reveniti la post ....se termina si suspendarea.poate o fi adus pe cineva sa va inlocuiasca ,doar
succes!
;)
Suspendarea dureaza doar pe perioada cat aveti concediu medical ... la terminarea acestuia va opera incetarea suspendarii si reluarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluarea activitatii dupa cic cojocariudana cojocariudana Buna ziua, sunt in concediu crestere copil incepand de la data de 21.11.2010 pana la data de 07.09.2012;intrebarea mea este,ce obligatii are angajatorul, ... (vezi toată discuția)
Concediul medical imediat dupa ccc pana la 2 ani mirusaby mirusaby Buna ziua, angajata care trebuia sa vina maine 06.09.2011 la serviciu, dupa ccc. a venit sotul ei astazi si a adus cerere pentru reînceperea activitatii dar ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea titularului de post Blanka .bya Blanka .bya Buna, am fost angajata pentru prima data in data de 13.06.2016 pe un post cu perioada determinata . Intre timp am ramas insarcinat acum avand 14-15 saptamani ... (vezi toată discuția)