avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu biciclist mort la spital
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu biciclist mort la spital

S-a intamplat pe la orele 18.21 intuneric bezna inafara localitatii a aparut brusc in partea dreapta nici nu am realizat ce se intampla, l-am lovit in plin pe el l-a aruncat peste masina de la locul unde a cazut masina s-a oprit la vre-o 20 metri iar bicicleta a intrat sub masina pe partea dreapta, la masuratori de la o caciula de pe carosabil pana la masina a iesit 62 metri politai deocamdata nu spune nimic de incadrare ...............victima a decedat la spital ..............cum se poate face incadrarea ........totul s-a intamplat inafara localitatii si cred ca el a virat stanga ca am inteles ca era in fata casei masina a ramas pe sens de mers e skoda cu abs bicicleta fara nici un fel de semnalizare si el fara vesta ....nu stiu de alcool la el la mine 0.00
Cel mai recent răspuns: ambpaul , utilizator 12:50, 11 Noiembrie 2010
In cazul in care dupa determinarea vitezei reise ca as fi vinovat datorita vitezei si ar ramane in totalitate vina mea, chiar daca mi-a virat brusc stanga in fata si inca nu stiu .......exact dar se pare ca ar avea si alcool biciclistul evenualele daune materiale ar fi acoperite cumva de societatea de asigurare cu RCA nu am casco si am ramas si fara masina oricum .........accidentul s-a produs inafara localitatii undeva la maxim 100 200 metri de indicatorul de iesire din localitate ........
Daca viteza de circulatie va rezulta superioara celei legale pentru sectorul respectiv de drum trebuie analizata posibilitatea evitarii accidentului in cazul in care ati fi circulat cu viteza legala
Din masuratorile de la fata locului am inteles ca ar reesi o distanta de 62 metri, dar in momentul franarii implicit producerii accidentului roata din fata dreapta a trecut peste bicicleta nu stiu de cea din spate, poate influienta distanta de franare, ca atata timp cat roata era pe bicicleta sigur nu avea aderenta la franare ......
Nu stiu exact ce fac in continuare ........din punctul de vedere al politiei este vina in totalitate a biciclistului ..........da nu stiu ce intorsatura pot lua lucrurile ..........
din alte spete puteti sa-mi spuneti cu aproximatie ce sume au fost acordate cu titlu de daune morale in cazuri asemanatoare? Va multumesc!
este posibil ca rezultatele necropsiei sa apara la interval de o luna ............deja a trecut o saptamana si nu se stie nimic de aclolemia biciclist ..........nu se afla nimic.............

Alte discuții în legătură

Am fost implicat intr-un accident rutier k un biciclist cu o autoutilitara dacia papuc in 2 locuri kulymen kulymen Am accidentat un biciclist pe timp de noapte iar la acurt timp a decedat,Biciclistul nu era semnalizat regulamentar si nici nu purta vesta reflectorizanta, era ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala - culpa comuna Alex84 Alex84 Buna ziua, Cu aproximativ o luna in urma am fost implicat intr-un accident auto soldat cu vatamare corporala. Conform politiei reiese culpa comuna (am ... (vezi toată discuția)
Accident ruonscalafat ruonscalafat in urma unui accident rutier a fost dispusa efectuarea unei expertize tehnice. Pentru efectuarea acesteia au fost numiti 2 experti: unul din partea parchetului ... (vezi toată discuția)