avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

sunt din alba,am un proces pe rol pentru inmatriculare auto fara taxa de poluare dar ma amanat pentru luna decembrie pentru scrie''pentru a comunica reclamantului un exemplar din intampinare'' ce sanse as avea?masina adusa din franta iunie 2010
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 19:36, 2 Noiembrie 2010
In instantele din tara actiuni similare au fost admise.Recomandarea mea este sa angajati un avocat
Depinde la ce complet v-a cazut cauza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)
Taxa auto miclovan miclovan in anul 2008 am cumparat un autoturim din UE pentru care am achitat incepand cu 01.07.2008 o taxa auto de apx 900 euro. acum in 2011 ma judec cu finantele ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)