V am urmat sfatul si am invocat comunicatul de presa al ANOFM si nici macar nu au vrut sa l vada .Despre ce era vorba:'Indemnizatia de somaj poate fi solicitata in cel mult 12 luni de la data absolvirii si se acorda o singura data ''.in cazul meu fireste nu am stiut de termenul de 60 zile si astfel am pierdut drepul la indemnizatie de somaj si m au declarat direct somer neindemnizat ,astept sfaturile dvs .
Uitasem despre comunicat.Un comunicat, nu poate sa-ti afecteze drepturile la stabilirea indemnizatiei.Din acest motiv nu o sa-l caut.Oricum, un comunicat daca spune altceva decat legea, poate fi folosit pentru a demonstra instantei practica aiuritoare a unor institutii si culpa acestora.
P.S.sfatul cui l-ai urmat?
Interventie moderator Am rugamintea sa nu mai deschideti zilnic o discutie pe aceeasi tema, continuati discutiile deja deschise.
Multumesc.
Gabriela Pintea
taspe27 a scris:
as dori sa stiu drepturile noastre si obigatiile ale somerilor neindemnizati si daca putem cere ajutor social de la primarie ,unde sa ne adresam ,cand etc
1. Aveti toate drepturile si obligatiile pe care le au toti cetatenii acestei tari, fie ca sunt sau nu someri, nimic special.
2. Intrati pe [ link extern ]
Legea 76/2002
laura lacto
angajatorul vrea sa angajeze o absolventa 2008 care nu a mai lucrat niciodata, dar are o firma care nu functioneaza, si vrea sa stie dak se poate beneficia d ... (vezi toată discuția)