avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Angajam AVOCAT
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Angajam AVOCAT

Firma de avocatura avand un domeniu larg de activitate (comerial, dreptul afacerilor, domeniul real estate, deschideri de firme etc) are vacante 2 pozitii de avocat:
1. activitate minima in barou
2. experienta de barou de minim 3 ani

Pentru ambele pozitii este necesara cunoasterea limbii engleze.
Oferta salariala atractiav, oportunitati de dezvoltare in multiple domenii de business.

Cei care sunt interesat. sunt rugati sa ma contacteze pe adresa de mail:
r.zlatanov@hcs.com.ro
0749.023.012
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 05:49, 18 Martie 2008
De fapt pentru pozitia 1 cauta un avocat stagiar pentru ca asa reiese din exprimarea de putin timp intrata in barou.

Este un adevar ceea ce spunea colegul mai sus , sunt avocati care stau la oficii sau la intrarea in instanta ca sa agate clienti ..... este o modalitate de a castiga niste bani.;)

Nu consider ca v-a jignit cineva care afirma ca pe site-ul pe care spuneti ca sunteti de gasit, a constatat ca nu exista. E o constatare sau pentru unii o pierdere de timp cand vad ca nu gasesc ceea ce cauta.

In ce oras aveti nevoie de avocat?
Parca in Bucuresti era, cauta pe saitul pe care are adresa de mail. Sau dupa numele autoarei topicului, parca dadea ceva rezultate... nu mai stiu exact.
mai bine sunati la telefonul care il are afisat ....;)
fara suparare
chestia cu agatatul / pescuitul la usa instantei sau cu vanatul oficiilor este OK pt. un incepator sau unul care acum a trecut in barou din alta profesie DAR pentru unul care este in barou de 10-20 ani......scuze consider ca ....are o problema.......:D

Alte discuții în legătură

Dat in judecata de firma de avocati adrian_t10 adrian_t10 Buna ziua. Va solicit o parere pentru o anumita situatie. Imi desfasor activitatea in domeniul constructiilor si in urma cu 4 ani am colaborat cu un ... (vezi toată discuția)
Cat ma costa un contract cu un maestru mihai CJ mihai CJ M-ar interesa daca stie cineva sa-mi comunice tarifele percepute pentru incheierea contractului de avocat stagiar. M-ar interesa aceste tarife din toate ... (vezi toată discuția)
Caut colaborare cu cabinet de avocat in bucuresti Lacramioara Macovei Lacramioara Macovei Dragi colegi, am dat de necaz :( Din decembrie 2008 sunt avocat stagiar in Bucuresti. In prezent am contract de colaborare cu S.C.A. \"X\" dar nu prea sunt ... (vezi toată discuția)