avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acte furate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acte furate

buna seara.mi.au fost furate urmatoarele acte din masina:permis auto,talon auto,certificate de nastere(al meu si al copilului),certificat de casatorie,atestat taxi.am facut sesizare si am declarat la politie in aceiasi zi,dar ei nu stiu incotro sa ma indrume mai departe.v.asi ruga sa.mi spuneti ce trebuie sa fac mai departe pentru a.mi scoare alte acte si daca si unde trebuie sa merg pt a le declara nule(locuiesc in mogosoaia, ilfov)multumesc.astept un raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: ioahna , utilizator 20:10, 2 Noiembrie 2010
In situatia mentionata ,pentru refacerea documentelor ,va revine obligatia,sa demarati procedura de obtinere a fiecarui documente in parte de la unitatea responsabila
Documentele de identitate le solicitati la serviciul specializat din cadrul primariei
Interventie moderator Pentru a posta noi intrebari, apasati pe butonul "raspunde", scrieti toate nelamuririle dvs., apoi apasati "publica mesaj".
Multumesc, o seara buna. :)

Gabriela Pintea

ioahna a scris:
dar 1 data trebuie sa merg la MO sa le declar nule?
ms.dar 1data trebuie sa merg la MO sa le declar nul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de pensie anticipata ela_2654 ela_2654 daca am depus dosarul de pensie anticipata in data de 20mai 2010 si in septembrie 2010 am primit citatie sa ma prezint la casa de pensii ca sunt nereguli in ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Amenda depasire viteza germi germi Am refuzat semnarea Pv.(depasire viteza ). Care este termenul de primire la domiciliu al PV. ? Ce se intampla daca nu ajunge in termen de 30 zile? Dupa ... (vezi toată discuția)