avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa aberanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa aberanta

am firma pe acelas apartament (adresa)platesc taxa radio tv persoana fizica ,si mi se pretinde taxa radio pe firma (persoana juridica)si nici nu am radio
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 11:13, 4 Noiembrie 2010
Da, din pacate asa e legislatia. In 2009 o instanta din tara a anulat din Hotararea de Guvern exact articolul care prevedea obligativitatea platii acestei taxe de catre IMM-uri. Insa la doar cateva luni dupa aceasta anulare Guvernul a decis sa inlocuiasca acel articol deja anulat cu unul avand aproximativ aceeasi forma cu cel anulat, reintroducand taxa radio pentru IMM-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv corvinleafa corvinleafa rog cine poate sa ma lamureasca si pe mine ce trebuie sa fac cu taxa radio tv? am sediul intr-un apartament in care oricum platesc taxa radio tv ca persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio DavidOctavian DavidOctavian Buna ziua.Ma confrunt cu o problema si v-as ruga sa imi spuneti ce sa fac.Am primit , acum cateva luni , pe adresa firmei mele , o notificare de plata a taxei ... (vezi toată discuția)