avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

judecata

Care este procedura dupa ce am renuntat la judecata? Trebuie sa ma mai prezint cand am termen?
mersi
Cel mai recent răspuns: Siriusis , utilizator 19:41, 7 Noiembrie 2010
Nu veti mai avea nici un termen de judecata, daca ati renuntat la aceasta fiind reclamant
care sunt consecintele?
am depus o cerere de renuntare. raspunsul il voi primi la primul termen sau prin alt mod? cum?:)
daca ati depus prin serviciul registratura o cerere de renuntare la judecata, tr. sa va prezentati personal in fata instantei la termenul fixat si sa sustineti acest lucru.
instanta va lua act de pozitia dvs. si va suspenda procesul .
sunt plecat din tara si nu pot sa ma prezint sa sustin cererea de renuntare la judecata, atunci ce e de facut?:(

Alte discuții în legătură

Suspendarea cauzei, perimare alex1990 alex1990 Buna ziua tuturor, Am si eu o mica nelamurire.In urma cu aproximativ un an si jumatate mia fost retinut permisul de conducere pentru o prostie,evident ca nu ... (vezi toată discuția)
Ma pot razgandi in privinta renuntarii la judecata? ContSters347294 ContSters347294 In urma unei discutii cu aparatorul piritilor am stabilit sa cer renuntarea la judecata deoarece am cazut la intelegere . Am trimis pe fax cererea de renuntare ... (vezi toată discuția)
Suspendare actiune divort alice_maria alice_maria Buna ziua. In cazul in care la un proces de divort nu s-au prezentat partile implicate, dar s-a depus prin Registratura o cerere de anulare a actiunii prin ... (vezi toată discuția)