Buna seara,
Am o rata la banca de 210lei ,de curand mi sa terminat somajul si nu mai am alt venit decat alocatia copilului,vin cu intrebarea acum;ce pot face sa sistez plata ratei la banca pana ma angajez din nou ? exista vro solutie in acest sens?
avand in vedere situatia crizei mondiale, banca ar trebui sa va acorde o perioada de gratie de pana la 6 luni.
Cunosc cazuri in care unele banci au avut in vedere faptul ca debitorul lor a intrat in somaj sau in imposibilitate de plata.
Incercati si faceti demersurile necesare.
dar eu am fost la banca si mi sa stabilit o rata de 120lei dar eu nefiind angajat nicaieri deocamdata nu am de unde plati aceasta rata.Nu am nimic pe numele meu,nici macar locuinta,stau in chirie!
daca nu gasiti intelegere la banca,in sensul ca nu beneficiati de o perioada de gratie si nu aveti bani sa platiti, nu mai platiti si gata.
or sa va puna poprire pe salariu, cand veti avea
dar ratele neplatite vor fi cu penalizari pt atunci cand voi fi iarasi reincadrat in munca?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Rate neplatite
ContSters142651
Sotul meu are rate la 3 banci si nu a putut sa le plateasca mult timp din cauza faptului ca am fost in somaj amandoi,si nu ne puteam permite dintr-un somaj mic ... (vezi toată discuția)
Intarziere rate
priya_22
buna ziua?as avea cateva nelamuriri.Anul trecut am luat de la banca (brd)un credit de nevoi personale in val de 10.000lei.am platit cateva luni ratele la ... (vezi toată discuția)