am termoizolat un perete pe casa scarii , si ma tat cert cu administratorul ca imi trebuie autorizatie de constructie si aprobare de la presedintele de bloc (asociatie).
stie cineva daca imi este necesara autorizatie ?si daca da de unde ? de la asociatia de bloc sau de la primarie ...
:oops: :offtopic:
No bine. Daca va tat certati nu sa mai intelege nimica. :tooth: Glumesc si eu, pentru ca mai rar ma vazut ca exprimarea ardeleneasca sa se pastreaza si in scris.
...
Pentru izolarea peretelui nu va trebuie autorizatie de construire insa daca ati facut acest lucru pe interiorul blocului trebuia sa existe un acord al celorlalti coproprietari pentru ca spatiul acela numit "casa scarii" apartine tuturor.
1-Presedintele de asociatie nu are autoritatea si limita de competenta sa emita autorizatie de constructie
2-In conformitate cu art 40 din L nr 230/2007 "Asociatia de proprietari are obligatia sa ia masuri cu privire la imbunatatirea confortului termic al cladirii "
Autoritatea publica locala asigura emiterea si eliberarea autorizatiei de constructie in situatia in care entitatea juridica asociatia de proprietari intelege sa realizeze executarea anveloparii la nivelul tuturor partilor comune .
In situatia mentionata ,respectiv anveloparea partiala a unui singur perete pe casa scarii , nu se poate elibera autorizatie
Anvelopare blocuri
rocky
Buna seara,
o intrebare: daca o scara a unui bloc face o anvelopare (contract particular nu cu administratia blocului si fara aviz de la primarie) si anul ... (vezi toată discuția)
Anvelopare bloc
nicolae tudor
Un bloc are 4 scari cu 4 asociatii de proprietari, pe fiecare scara. O asociatie a anvelopat cu multi ani in urma scara respectiva, ilegal, fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)