avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... martor cu interese in proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

martor cu interese in proces

rog ajutor, sant reclamant intr-un litigiu de munca, parata a cerut proba cu martori, eu am fost de acord si judecatorul a aprobat proba cu un martor. Problema este ca martorul paratei este unul din membrii consiliului de administratie care a votat pentru desfintarea postului meu, cred ca martorul are interese directe in acest proces dar nu ma dus bibilica sa ma opun cand ma intrebat doamna judecator. Ce sa fac in continuare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 3 Noiembrie 2010
Comunicati judecatorului faptul ca face parte din consiliul de administratie al angajatorului, ca a contribuit la emiterea deciziei si in aceste conditii marturia sa este cat se poate de subiectiva, fiind interesat in mentinerea deciziei pentru care a votat.
Incercati sa solicitati sa fie pus in vedere angajatorului sa propuna un alt martor care nu a fost implicat direct in luarea deciziei.
multumesc mult.
Legea nu interzice ca o asemenea persoana sa nu fie martor ... Regula este că orice persoană fizică, care are cunoştinţă despre faptele litigioase, poate depune mărturie în procesul civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un reclamant intro cauza civila poate sa fie martor intr-un proces penal? ILDIKO KALAMAR ILDIKO KALAMAR Am acesta speta: Un reclamant E.C. intrun proces civil cu pretentii cu IC poate sa fie acceptat ca martor al acuzarii intr-un proces penal al lui IC? (vezi toată discuția)
Contestare martor propus Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Bună ziua. Un fost salariat ( care este şi acţionar minoritar în societatea comercială şi care avea funcţia de director general) contestă decizia ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate?urgent cola cola eu cola sunt reclamant in proces impreuna cu toti membrii de sindicat , inclusiv persoanele din conducerea institutiei .Obiect:suplimentul postului, treptei de ... (vezi toată discuția)