Sunt detinatorul unei proprietati de circa 1400mp.In urma cu aproximativ 6 ani,accesul meu catre drumul public a fost intrerupt fara nici o hotarare judecatoreasca,drum care a fost folosit de peste 30 de ani,dar, nu pe cai legale,nefigurand in nici un fel de acte,acesta apartinand altui proprietar.Acest proprietar a vandut acel lot,bineinteles altui proprietar,care mi-a interzis accesul la proprietate blocandu-l printr-un gard fara a avea la dispozitie o hotarare judecatoreasca.Acesta de pe urma la randul sau a vandut altui proprietar care a construit o casa in paralel cu drumul mentionat.In prezent nu am nici un fel de acces la drumul public,de mai bine de 6 ani.Nu am mai putut sa-mi intretin proprietatea si nici locuinta.Astfel as dori sa actionez in instanta pt a dobandi o cale de acces,intrebarea mea fiind:cum credeti ca ar trebui sa procedez in acest caz?Credeti ca as putea dobandi un drum de servitute?
Drum de servitute
probleme
Buna ziua!
Sunt detinatorul unei proprietati de circa 1400mp.In urma cu aproximativ 5 ani,accesul meu catre drumul public a fost intrerupt fara nici o ... (vezi toată discuția)