avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitute de trecere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitute de trecere

Sunt detinatorul unei proprietati de circa 1400mp.In urma cu aproximativ 6 ani,accesul meu catre drumul public a fost intrerupt fara nici o hotarare judecatoreasca,drum care a fost folosit de peste 30 de ani,dar, nu pe cai legale,nefigurand in nici un fel de acte,acesta apartinand altui proprietar.Acest proprietar a vandut acel lot,bineinteles altui proprietar,care mi-a interzis accesul la proprietate blocandu-l printr-un gard fara a avea la dispozitie o hotarare judecatoreasca.Acesta de pe urma la randul sau a vandut altui proprietar care a construit o casa in paralel cu drumul mentionat.In prezent nu am nici un fel de acces la drumul public,de mai bine de 6 ani.Nu am mai putut sa-mi intretin proprietatea si nici locuinta.Astfel as dori sa actionez in instanta pt a dobandi o cale de acces,intrebarea mea fiind:cum credeti ca ar trebui sa procedez in acest caz?Credeti ca as putea dobandi un drum de servitute?
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:45, 2 Noiembrie 2010
Fromulati actiune de constiturie servitute trecere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute probleme probleme Buna ziua! Sunt detinatorul unei proprietati de circa 1400mp.In urma cu aproximativ 5 ani,accesul meu catre drumul public a fost intrerupt fara nici o ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute vasile1969 vasile1969 Suntem trei proprietari a unui lot de servitute cu latimea de 4m. afert terenurilor cumparate. De comun acord am hotarat sa inchidem drumul de servitute ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau... escret76 escret76 Buna ziua! Am cumparat un teren pe care am ridicat o constructie cu aprobarea primariei, am intabulat-o, etc, iar ulterior cand am vrut sa bag gazele mi s-a ... (vezi toată discuția)