avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma de cosmetice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma de cosmetice

buna seara.am o intrebare am fost dat in judecata de o firma de cosmetice dar maine ma duc sa achit factura dar mai raman penalizarile poate sa imi anuleze dosarul de judecata dak platesc factura si raman cu penalizarile si le achit si pe aceste o sa fac un angajament de plata.termenul dat de judecatorie sa ma preznt este tocmai in 17 martie 2011
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:04, 2 Noiembrie 2010
Daca platiti pana la primul termen , debitul principal , actiunea reclamantei ramane fara obiect, si este posibil ca reclamanta sa renunte la actiune , si in privinta penalitatilor.
Anexati la intampinare dovada platii si angajamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare chemare in judecata cgabriela63 cgabriela63 Buna ziua! Societatea noastra a primit o citatie de chemare in judecata pentru plata unor facturi restante si penalitatie la ele.Asociatul a fost la reclamant ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere antonyc antonyc Buna ziua, As vrea sa stiu care este prioritatea si ordinea legala de achitare a restantelor catre asociatia de propietari , in fapt Am avut o restanta de ... (vezi toată discuția)
Firma de cosmetice razvan22 razvan22 buna seara.am o datorie la o firma de cosmetice infinity in valoare de 385 lei dar cu penalizari 560 si au venit la mine la domiciliu sa platesc.a venit un ... (vezi toată discuția)