avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copie contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copie contract vanzare cumparare

Buna seara

Contractul de vanzare-cumparare a fost incheiat intre parintii mei si Regom la inceputul anilor '90. Originalul care l-au primit ei s-a pierdut.Cum pot obtine o copie conforma cu originalul?Sunt in varsta si nu isi mai amintesc numele notarului sau date ale unitatii Regom.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 20:18, 3 Noiembrie 2010
Da va adresati Arhivei Notariatelor din Pitesti,daca imobilul care face obiectul contractului de vanzare-cumparare se afla in raza teritoriala a Jud.Arges.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme in schimbarea ci si recuperarea contractului de apartament ULICI21 ULICI21 TREBUIE SA IMI CHIMB CI SI NU POT CA MIAM PIERDUT CONTRACTUL PE APARTAMENT . NOTARIATUL CARE MIA FACUT CONTRACTUL NU MAI EXISTA CA AM CUMPARAT APARTAMENTUL IN ... (vezi toată discuția)
Adeverinte sporuri Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog, unde as putea gasi arhiva a ccmb-baza de aprovizionare ... ElenBl ElenBl Buna ziua! Va rog, unde as putea gasi arhiva a CCMB-BAZA DE APROVIZIONARE CONSTRUCTII ( B.A.C.), A MUN. BUCURESTI? ..avea sediul pe Lipscani, inainte ... (vezi toată discuția)