avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... intampinare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

intampinare

buna ziua

am urmatoarea speta, o persoana a avut o companie, la un moment dat pe acea firma a contractat un credit pt capital de lucru, cu bilet la ordin avalizat de catre administrator, intre timp obiectul de activitate al companiei a incetat sa mai existe (este vorba despre un restaurant care a fost demolat de Primarie). Administratorul companiei nemaiavand posibilitatea de a desfasura aceasta activitate a decis sa vanda firma, cei ce au preluat compania au preluat si activul si pasivul, cf doc intocmite la acel moment; in acest moment compania este in insolventa, iar banca a formulat recurs privind insolventa, dar recursul este indreptat impotriva vechiului administrator.
Intrebarile mele sunt: de ce actiunea este indreptata impotriva vechiului administrator tinand cont ca cesiunea s-a realizat acum aprox 2 ani?
ce se poate intampla avand in vedere ca administratorul nu detine si nu a detinut bunuri pe numele sau, si nici compania nu detinea active?
de asemenea s-a solicitat sa formulam o intampinare, ma puteti ajuta cu un model de intampinare, precum si cu ceva motive prin care acest recurs ar fi nefondat?

multumesc, si va doresc o zi buna

Alte discuții în legătură

Insolventa ContSters139791 ContSters139791 buna ziua am urmatoarea speta, o persoana a avut o companie, la un moment dat pe acea firma a contractat un credit pt capital de lucru, cu bilet la ordin ... (vezi toată discuția)
Executare intrep indiv pneuros pneuros Am un bilet la ordin avalizat emis de reprezentantul unui srl , biletul a fost refuzat la plata , respectivul sia facut intreprindere individuala si lucreaza ... (vezi toată discuția)
Executare silita intrep indiv pneuros pneuros Am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul unei firme care , nu mai lucreaza cu vechea firma si a facut intrprindere individuala . Intrebarea este ... (vezi toată discuția)