avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita intrep indiv
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita intrep indiv

Am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul unei firme care , nu mai lucreaza cu vechea firma si a facut intrprindere individuala . Intrebarea este daca pot sa ma indrept impotriva acestei intreprinderi individuale pentru recuperarea banilor ?, intreprinderea individuala apartine avalistului.
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 20:17, 11 Ianuarie 2011
va puteti indrepta doar impotriva patrimoniului persoanei fizice care a avalizat BO. mai bine de atit nu se poate.
nu are, dar daca detine o intreprindere individuala acela tot patrimoniul lui este?
astept si alte pareri
vrei sa spui PFA?
Este si pfa dar acum mai exista si intreprindere individuala tot ca persona fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare intrep indiv pneuros pneuros Am un bilet la ordin avalizat emis de reprezentantul unui srl , biletul a fost refuzat la plata , respectivul sia facut intreprindere individuala si lucreaza ... (vezi toată discuția)
Bo la ordin avalizat woodart woodart Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, pentru care va multumesc anticipat. Ma intereseaza sa stiu, daca mi-a fost emis un Bo la ordin avalizat de ... (vezi toată discuția)
Partaj bun comun in caz de executare silita adrian255 adrian255 Buna ziua, Am si eu speta urmatoare, ipotetica: Sotul detine un SRL, si emite un BO ca garantie pentru un credit la o banca, avalizat doar de el. Din varii ... (vezi toată discuția)