avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

am un teren maostenit impreuna cu fratii si as vrea sa il cumpar de la ei se poate face vanzarea fara dezbaterea mosteniri?
Cel mai recent răspuns: ursu georgeta , utilizator 11:25, 3 Noiembrie 2010
Coproprietarii pot sa va vanda cotele lor succesorale, insa dupa ce faceti certificatul de mostenitor si se stabilesc aceste cote.
trebuie sa se dezbata mostenirea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cumpăra dreptul de cotă-parte dintr-un teren intravilan fără ieșirea moștenitorilor din indiviziune? ionut simion ionut simion Buna ziua, Doresc sa cumpar dreptul de cota parte de la verii mei. Ei au mostenit pamantul de la tatal lor, este in intravilan, cota parte de 1/2 dintr.o ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara dezbatere succesiune razvanboss razvanboss Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate vin un teren extravilan de 1000 mp - vie, daca nu s-a dezbatut succesiunea. De pe urma defunctului au ramas 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)