avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public

Sunt functionr public la primarie, am fost promovat de la referent sp.cl.II, superior, tr.I , la consilier,cl.I,princip,tr.2 cu o marire de 5% la salariu,pastrandu-se salariul avut ,iar salariul in clasa in care am promovat este mai mic decat cel avut.Cum se va proceda incepand cu anul 2011 ?
Ce salariu voi avea ,cel stabilit acum,sau cel din clasa promovata care este mai mic decat cel initial.Ce fel de promovare este aceasta pe plus sau pe minus !!!!!!!!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 16:38, 3 Noiembrie 2010
Pentru a sti cu exactitate acest aspect trebuie sa asteptati intrarea in vigoare a noii legi unitare de salarizare in sectorul bugetar , care va intra in vigoare cu data de 01.01.2011 ...
primaria urziceni a scris:

cu o marire de 5% la salariu,pastrandu-se salariul avut ,iar salariul in clasa in care am promovat este mai mic decat cel avut.
Ce salariu voi avea ,cel stabilit acum,sau cel din clasa promovata care este mai mic decat cel initial.Ce fel de promovare este aceasta pe plus sau pe minus !!!!!!!!
Va multumesc.


Hotarati-va!... ori ati beneficiat de o marire de 5% ori ati ramas cu acelasi salariu ori v-a scazut salariul?...#-o Care din ele?:hammer:

1. Conform legii nr. 330/2009 existau 2 posibilitati: ori vi se majora salariul cu pana la 5% ori ramaneati cu salariu avut pe studii medii in situatia in care salariul majorat depasea grila.
2. Aceasta a fost o promovare in clasa.
Art. 16. - (1) Funcţionarii publici care absolvesc studii universitare de licenţă în domeniul de activitate al autorităţii sau instituţiei publice, încadraţi pe funcţii publice cu nivel de studii inferior, se numesc, în condiţiile legii, într-o funcţie publică de execuţie cu gradul profesional de asistent sau, după caz, principal, din clasa corespunzătoare studiilor absolvite, astfel încât să i se asigure o creştere de maximum 5%, dar nu mai puţin decât salariul de bază avut anterior.
(2) În situaţia în care salariul de bază stabilit în condiţiile alin. (1) este mai mic decât cel avut anterior promovării, funcţionarul public îşi menţine salariul de bază avut anterior promovării în clasă.

Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
Tanjiani, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa 2010 alexandru andra alexandru andra Un referent III, principal, treapta 2 salarizare in urma examenului de promovare in clasa SS, ad-tie publica locala, unde se duce ca si functie ? Conform ... (vezi toată discuția)
Recalculare salariu marianamailat marianamailat in anul 2012 mi s-a emis o dispozitie de promovare in clasa profesionala de consilier superior treapta 2 si aceasta dispozitie nu a fost comunicata la ANFP iar ... (vezi toată discuția)