avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... scutire de impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

scutire de impozit

eu sunt diagnosticat cu rinichi unic congenital dreapta,pot beneficia de scutire de impozit pe salariu cu acest diagnostic?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:17, 3 Noiembrie 2010
Puteti beneficia de eventuale facilitati financiare,numai daca detineti documente care atesta incadrarea dvs in afectiuni cu grad de handicap,conform L nr 448/2006
In baza documentelor medicale adresati-va serviciului specializat din cadrul primariei si ulterior la comisia de expertiza medicala,care poate emite documentul medical in baza caruia puteti beneficia de facilitatile legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe salarii 1-2 1-2 Hipoacuzia neurosenzoriala bilaterala medie-severa este considerata un handicap in Romania? Daca da, care ar fi procedurile pentru scutirea de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap mirey32 mirey32 Buna ziua, Am 31 de ani si 1,34cm. Am fost diagnosticata cu nanism hipofizar la varsta de 3 ani! Din pacate, pana acum nu mi-am depus dosarul pentru handicap ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap mihaelaak mihaelaak Buna seara, Ma adresez d-voastra in speranta ca exista totusi o sansa ca problema mea sa-si gaseasca o rezolvare ce mi se pare logica si anume: - In urma ... (vezi toată discuția)