avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie de recunoastere frate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie de recunoastere frate

mama mea are act de proprietate pe pamant, dar mai are un frate. acum un nepot incerca sa o convinga pe mama sa merga la un notar si sa dea o declaratie ca isi recunoaste fratele. eu nu pot intelege sensul acestei declaratii atita vreme cit mama oricum isi recunoaste fratele si faptul ca este fratele dinsei se poate proba cu certificatul de nastere. nu pot sa inteleg sensul acestei declaratii. ( am auzit ca fratele ar renunta de drepturi in favoarea nepotului, iar mama sa scrie in declaratie ca fratele are dreptul la jumatate din pamant ( numai ca mama mai are doi frati vitregi) dar si asa tot nu inteleg de ce trebuie data aceasta declaratie?
Cel mai recent răspuns: ContSters163072 , utilizator 15:02, 3 Noiembrie 2010
Ma indoiesc ca exista o astfel de declaratie.
La fel, nu poate scrie ca are dreptul la jumatate din pamant. Asta stabileste notarul in cadrul succesiunii.
exista tot felul de declaratii..:D si cu un notar mai vesel si treaz ..chiar autentice..
nu mai punca si declaratiile din sedinta publica sunt autentice...si acol sunt si mai multe
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
ContSters163072, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract notarial nul întrucât nu a fost întabulat. cum se rezolvă problema aceasta? AndCosmin AndCosmin In urma mortii tatalui meu vitreg mama si fratele meu vitreg sunt mostenitorii unui imobil din Bucuresti imobilul fiind mostenit de tatal meu vitreg de la ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Mostenire DAN 27 DAN 27 Din prima casatorie a rezultat un copil. Mentionez ca acel copil a ramas in custodia bunicilor din partea mamei inca de la cativa anisori in urma divortului. ... (vezi toată discuția)