mama mea are act de proprietate pe pamant, dar mai are un frate. acum un nepot incerca sa o convinga pe mama sa merga la un notar si sa dea o declaratie ca isi recunoaste fratele. eu nu pot intelege sensul acestei declaratii atita vreme cit mama oricum isi recunoaste fratele si faptul ca este fratele dinsei se poate proba cu certificatul de nastere. nu pot sa inteleg sensul acestei declaratii. ( am auzit ca fratele ar renunta de drepturi in favoarea nepotului, iar mama sa scrie in declaratie ca fratele are dreptul la jumatate din pamant ( numai ca mama mai are doi frati vitregi) dar si asa tot nu inteleg de ce trebuie data aceasta declaratie?
Ma indoiesc ca exista o astfel de declaratie.
La fel, nu poate scrie ca are dreptul la jumatate din pamant. Asta stabileste notarul in cadrul succesiunii.
exista tot felul de declaratii..:D si cu un notar mai vesel si treaz ..chiar autentice..
nu mai punca si declaratiile din sedinta publica sunt autentice...si acol sunt si mai multe
Mostenire
DAN 27
Din prima casatorie a rezultat un copil. Mentionez ca acel copil a ramas in custodia bunicilor din partea mamei inca de la cativa anisori in urma divortului. ... (vezi toată discuția)