avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... va rog puteti sa ma ajutati:D ?se gasesc undeva ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

va rog puteti sa ma ajutati:D ?se gasesc undeva informatii despre persoane?

se gasesc undeva informatii despre persoane cum ar fi numar de mobil, adresa ,varsat etc.?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 16:29, 4 Noiembrie 2010
Da, desigur, insa trebuie sa fiti mai exacta cand ne scrieti ce va intereseaza.
Da, la sediul politiei, la serviciul ,,evidenta populatiei".Insa nr. de mobil nu cred sa-l puteti afla, eventual, in ,,pagini aurii" sa gasiti nr. de telefon fix.
as dori sa aflu unde locuieste o persoana :strada bloc dar si numarul personal de mobil si varsta exacta
ssilviaa a scris:

as dori sa aflu unde locuieste o persoana :strada bloc dar si numarul personal de mobil si varsta exacta

Se pare ca doriti nu sa aflati ci sa "verificati" datele personale ale unei persoane cunoscuta pe net.Pentru asta, nu puteti sa aflati decat ce a vrut/permis sa se stie public de catre persoana in cauza.Daca este o persoana publica, are publicitate pentru profesie, s-a inscris pe forum-uri de socializare sau frecventeaza site-uri serioase, ati putea sa gasiti datele publicate chiar de acea persoana, prin simpla utilizare a ferestrei Google(nume si prenume, eventual alte indicii cunoscute).In rest, nu puteti obtine date personale(sunt confidentiale) decat daca aveti de facut o reclamatie la politie, si numai daca aveti un motiv real.
N.B.: Si cum nici eu nu pot sa aflu date despre @ssilviaa (spre deosebire de ale oricarui consultant inregistrat pe Avocatnet) pot presupune ca persoana "investigata" este cea cu procesul penal.Daca a ajuns in instanta, macar domiciliul inculpatului/invinuitului il puteti afla din portalul instantei la care s-a inregistrat dosarul.
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie dddianaddd dddianaddd cum pot adresa o reclamatie echipei acestui site ? Unde e rubrica de CONTACT ? Ce site prost facut (vezi toată discuția)
Informatii publice? raluca32 raluca32 De curand am avut surpriza ca o persoana de sex feminin , care nu a avut ce face, stiindu-mi doar numele real sa afle informatii, care, pretinde ea sunt ... (vezi toată discuția)
Dosar penal vioricaoral vioricaoral buna ziua. va rog ajutati-ma si pe mine.unui angajat de la firma unde lucrez i-a venit o citatie de la politia capitalei in legatura cu un dosar penal, el ... (vezi toată discuția)