avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

buna ziua.
va rog ajutati-ma si pe mine.unui angajat de la firma unde lucrez i-a venit o citatie de la politia capitalei in legatura cu un dosar penal, el stie ca nu a facut nimic. cum pot sa aflu despre ce este vorba daca am numarul dosarului? online se poate verifica? am incercat pe portal just si nu mi-a gasit dosarul.
va multumesc si astept urgent un raspuns
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:40, 19 Iulie 2012
Avand in vedere ca este dosar aflat in cercetare,nu puteti afla detalii
Pentru lamurirea dilemei se impune ca persoana citata sa se prezinte la termenul comunicat in citatie,ocazie cu care,organul de cercetare va prezenta obiectul cercetarii
Pe portalul instantelor, just.ro, nu veti regasi decat acele dosare aflate pe rolul instantelor judecatoresti.

Nu ati specificat in ce calitate este chemata acea persoana la politie.

Dvs aveti o citatie de la Politia Capitalei. Nu aveti alta cale decat sa va prezentati in ziua indicata pe citatie si sa aflati personal despre ce este vorba. Nu puteti fi obligat sa dati vreo declaratie, avand dreptul la tacere.

Mai mult chiar, va puteti doar interesa despre ce este vorba si daca este ceva mai grav/complicat puteti stabili o alta zi in care sa va duceti insotit de un avocat sa dati o declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte vatamata- 2 intrebari proteckt3d proteckt3d Buna ziua. In luna iunie 2009 am fost agresat fizic, am depus plangere in aceeasi noapte la spital iar a doua zi am fost la INML pentru un certificat ... (vezi toată discuția)
Furt calificat paguba mica, recuperata ContSters156394 ContSters156394 Acum un an si jumatate am sustras cateva obiecte, in valoare de aproximativ 25 lei. dintr-un hypermarket. Am fost oprit de paznici, s-a dat o declaratie ca ... (vezi toată discuția)
Sa cautam dosare eu una eu una cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident (vezi toată discuția)