avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat ma costa sa trec masina ca donatie pe numele cuiva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat ma costa sa trec masina ca donatie pe numele cuiva?

buna ziua as dori sa aflu in mare cam la cat ajunge ca pret un act de donatie a unei masini catre o persoana.....nu pot beneficia de ajutorul la caldura deoarece masina depaseste 1600 cc are 1800!!!!eu nu am nici un fel de venit nici ajutor social nimik!multumesc!
Cel mai recent răspuns: bluelions75 , utilizator 16:41, 3 Noiembrie 2010
In mod sigur va costa mai mult decat veti lua dvs. ca ajutor de caldura, dat fiind ca trebuie sa incheiati actul la un notariat si va trebui sa platiti taxa de timbru care se calculeaza la valoarea de impunere a autoturismului (exista la notariat un barem), si apoi mai platiti si onorariul notarului care nu vi-l poate spune decat acesta:D
buna seara.
de ce nu incheiati un act de vanzare cumparare sub semnatura privata ?
pt. instrainarea bunurilor mobile nu se cere forma autentica . deci nu este necesar sa va prezentati la notar pt. autentificarea contractului .
Pentru a înscrie autoturismul pe numele cumpărătorului şi să se facă radierea din circulaţie şi de la finanţe de pe numele dumneavoastră este obligatoriu contractul tip care se face la poliţie. Simplu. Mergeţi cu cumpărătorul şi actele maşinii la Poliţie.
cred ca pana la urma ma lipsesc de ajutorul de caldura pe care eu cred ca il meritam!......neavand nici un alt fel de venit consider ca e o discriminare cu masina..........care are si ea 11 ani deci nu e noua sa zicem ca sunt avut!....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor caldura bluelions75 bluelions75 Buna ziua!..am o intrebare nu am nici un fel de venit stau la bloc singur nu pot sa fac cerere deoarece am o masina din 99 cu motor de 1800 ...si pana in 1600 ... (vezi toată discuția)
Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)
Atentie la actele masinii ! bugariuciprian bugariuciprian Mi-am vandut masina personala in august 2013 unui individ care se ocupa de vanzare-cuparare de masini,am mers la un notar unde eu am semnat,am primit banii dar ... (vezi toată discuția)