avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor caldura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor caldura

Buna ziua!..am o intrebare nu am nici un fel de venit stau la bloc singur nu pot sa fac cerere deoarece am o masina din 99 cu motor de 1800 ...si pana in 1600 trebuia sa am!..dupa legile noastre strambre...eu ce fac ma incalzesc cu masina?e discriminare pe fata ce imi recomandati sa fac?nu se poate,,fenta,,?...trec masina pe numele lui mama...sau....
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 15:02, 3 Noiembrie 2010
Daca treceti masina pe numele mamei nu mai poate beneficia mama de caldura. Daca nu era cazul sa ceara mama subventie, atunci solutia la care v-ati gandit este buna, mai ales daca o donati.
ca sa o donez cam cat m-ar costa actele?.....sa vad daca se merita!multumesc!
????????????????????????
ma ajuta cineva?multumesc!
Depinde de la notar la notar. Poate 50, poate 100 de lei.
Dar, pe langa acest act, trebuie sa platiti impozitul. Banuiesc ca nu la-ti platit din moment ce nu aveti venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat ma costa sa trec masina ca donatie pe numele cuiva? bluelions75 bluelions75 buna ziua as dori sa aflu in mare cam la cat ajunge ca pret un act de donatie a unei masini catre o persoana.....nu pot beneficia de ajutorul la caldura ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 86/2010 ajutor de caldura cristinageorgescu cristinageorgescu buna ziua ! am aflat astazi ca parintilor lor mei nu le accepta cererea pt ajutor de caldura pe motiv ca la adresa lor figureaza o masina cu o capacitate de ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)