avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Revisal

Buna ziua.Am si eu si problema:am raportat in revisal intrarea unui salariat in somaj dar de fapt nu mai iese.Cum sa procedez?Se intampla ceva daca am raportat in revisal dar nu inregistrez nimic la Itm?Si cum sa modific in revisal k sa repar problema?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristina bogos , utilizator 14:52, 3 Noiembrie 2010
ITM-ul in mod sigur nu se supara ca v-ati razgandit. In ceea ce priveste REVISALUL- intrati pe contractul salariatului respectiv si operati ca "modificare" revocarea concedierii.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
aianaa, utilizator
M-am uitat si singura optiune de modificare este "reactivare contract". Si totusi daca dau reactivare ctr nu trebuie dus nimic la itm?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale anexa la contractul de munca astaltti astaltti Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca actele aditionale de prelungire a ctr.munca se trec n Revisal si care este termenul de transmitere a ... (vezi toată discuția)
Contract determinat- probleme jax jax Lucrez cu ctr determinat din data de 01 oct ( perioada 1 luna) -31 oct.. Am 3 intrebari : 1. pt prelungire cum se procedeaza atat cu actul aditional cat si ... (vezi toată discuția)
Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)