avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Lichidare PFA si redeschidere pe aceleasi coduri CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Lichidare PFA si redeschidere pe aceleasi coduri CAEN

Pe scurt:
Stiti daca exista restrictii pentru lichidare PFA cu norma de venit si dechidere a unui PFA nou cu aceleasi coduri CAEN?

Pe larg:
Am un PFA cu norma de venit care a devenit platitor de TVA si vreau sa redevin neplatitor de TVA. Aveti idee daca sunt restrictii in a inchide si redeschide?

Daca e nevoie ma gandesc sa deschid PFA-ul la alta administratie financiara. Am inteles ca nu se poate "muta" un PFA intre diferite Administratii Financiare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 10:31, 6 Noiembrie 2010
Nu, nu exista nici un fel de restrictii in acest caz.
Dupa radierea PFA, inregistrati alta, asa cum doriti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
ContSters44758, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit-creatie artistica claudiad1 claudiad1 Buna ziua, Sunt PFA neplatitor de Tva. Am ca activitate principala \"activitati de creatie artistica\", cod caen 9003. Mai precis pictez icoane si capele, ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa neplatitoare de tva vpreda2003 vpreda2003 Buna ziua! In primul rand tot respectul pentru ceea ce faceti aici! Am si eu cateva intrebari: 1. Daca in perioada aprilie 2010 - februarie 2011 am avut ... (vezi toată discuția)
Pfa - depasit plafonul de scutire pt. neplatitor pfa LoLuTz LoLuTz Buna ziua, Am deschis un PFA in Noiembrie 2011 impozitabil la norma de venit si neplatitor TVA, iar in decembrie am facturat 50.000lei spre o firma din ... (vezi toată discuția)