avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... teren
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

teren

Buna seara
Am cumparat cu ceva timp in urma un teren.Terenul acest este langa casa mea.Terenul are 2 proprietari,problema este urmatoarea;terenul acesta este muncit de un individ care nu doreste sa paraseasca terenul.cu unul dintre proprietari am contract de vanzare ,iar cu celalalt un antecontract in care este precizat ca i-am dat bani si ca pot intra in posesia terenului din data autentificari antecontractului.Am fost la politie am depus plangere pt tulburare de posesie pe data de 12 iulile.Am fost chemata la politie am dat declaratie si am inteles ca acum dosarul este la parchet.Politia i-a pus in vedere sa elibereze terenul ,dar el nu il elibereaza.Ce pot face ca sa intru in posesia terenului pt care am contract de vanzare?Dar pt celalalt?As dori sa fac o alta sesizare dar nu stiu unde sa facMa gandesc in alt oras ca poate asa se rezolva .Proprietari au titlu de proprietate din 1994 si hot jud de partaj din 2008 ramasa definitiva prin nerecurare.Acum am inteles ca individul asta i-a chemat pe fosti proprietari in judecata pt ca spune ca e terenul lui.El sustine ca are un act ca el e proprietar din 1909.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:14, 4 Noiembrie 2010
daca ar fi detinut act de proprietate din 1909 l-ar fi prezentat la politie, prin urmare ar fi fost la dosarul penal, prin urmare ati fi stiut si dvs.
Daca acel individ munceste terenul dinainte de-a face dvs contractele nu e tulburare de posesie pentru simplu fapt ca dvs nu ati avut posesia niciodata.
Daca nu este tulburare de posesie atunci ce este?Si unde se incadreaza fapta?Nu stiam ca daca cumpar un teren trebuie sa fiu pusa in posesie.De cine trebuie sa fiu pusa in posesie?Precizez ca sau facut masuraturile si sau batut tarusi dar individul i-a scos.
Putem face multe speculatii dar daca nu se vad actele nu se poate concluziona.
Fara sa va angajati avocat va decide organul cum crede fara sa va aparati...
Pentru un raspuns concret si la obiect,care sa va fie de real folos,trebuiesc consultate toate actele despre care ati facut vorbire.
Este recomandabil,daca aveti posibilitati materiale,sa angajati un avocat care sa va sprijine,in mod profesionist,in toate demersurile pe care doriti sa le intreprindeti.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie! maxxwollf maxxwollf am castigat procesul cu un individ care imi ocupase abuziv capatul unui teren :am hotararea definitiva si irevocabila cu titlu executoriu si am deschis ... (vezi toată discuția)
Daca terenul nu e total ingradit si vecinii intra pe el abuziv e tulburare posesie ? maxx33 maxx33 am cumparat un teren si acum am certuri cu vecinii care sant si fostii proprietari, fiindca ei nu si-au primit toti banii. vanzarea sa facut pe baza de ... (vezi toată discuția)
Tulburare posesie augustin.bica augustin.bica Subiect: tulburare de posesie Buna ziua Am cumparat un teren dar problema e ca acest teren era dat de comunisti unor peroane.Mostenitorii au revendicat in ... (vezi toată discuția)