avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract munca

buna seara, in anul 2009 am primit o decizie in care se specifica ca incepand cu data de 01 09 2009 conf art 41 voi ocupa o alta functie la o alta subunitate pana la revenire titularului, am semnat fiind de acord.Acum mi sa dat un preaviz in care se specifica ca postul pe care il ocup acum se desfiinteaza conf art 65 din legea 53 din2003.EU MAI POT REVENI LA LOCUL DE MUNCA PE CARE LA-M AVUT ANTERIOR , MENTIONEZ CA ACESTA NU SA DESFIINTAT
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 4 Noiembrie 2010
Angajatorul este obligat sa va asigure un loc de munca, daca contractul dv. de munca privitor la acel post nu a fost decit suspendata atunci se poate face revenirea, daca insa a fost vorba de o trecere definitiva in alta munca nu.
:offtopic: Interventie moderator
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi problema.
Este o incalcare a Regulamentului de postare . Urmariti raspunsurile dvs pe acest topic pe care l-ati deschis in urma cu ceva vreme :
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la nivel de unitate in 2007 se inchei ccm SNFTC,,CFR PTR ANII 2007-2008,IN 2008 se incheie ccm lape ramura transporturi,la nivel de unitate nu se modif ccm cu ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la concediu in primul an de serviciu? ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua daca m-am angajat de curand am dreptul la concediu?Sau in primul an de serviciu nu este posibil conform codului muncii? (vezi toată discuția)